Wat een mooie vergelijking: de plaatjes die je maakt met AI zijn als de beelden die door je hoofd spoken als je koorts hebt. Maar het kan wel ooit nog wat worden, denkt John Fechtel.
Voor op het toneel, in het midden of achter: waar je bent in je sociale leven beïnvloedt wat je van jezelf laat zien. Dit idee is ook toepasbaar op sociale media, waarbij opvalt dat jongeren veel vagere scheidslijnen hanteren.
Rammelend en rommelig geschreven, maar het artikel maakt wel duidelijk waarom het slim is nu te investeren in robots: steeds meer mensen zijn nodig voor werk dat die robots niet kunnen doen.
Een voorspelling die er eigenlijk niet naast kan zitten: 2023 wordt het jaar van de dirigent die alle vormen van AI tot een compositie weet te verleiden. Essay.
Goede vraag: wordt het geen tijd de naam Rabozaal te schrappen overal waar die gebruikt wordt? Een bank die zo hardnekkig fout zat heeft geen recht op een ereplaats in het theater, vindt Joost Smiers.
Vierdaagse training over hoe je digitale klanten bij de missie van je organisatie betrekt, draagvlak vindt onder je medewerkers en start met innovatief werken. 1400 euro.
Carlos Acosta brengt een groep Cubaanse dansers samen met zowel klassieke als moderne danstechniek die hij vermengt met flamenco, capoeira en hiphop. ‘Het is een greep uit het Cubaanse leven.’